Steigerbouwer zakelijk

Zoek je een goede steigerbouwer voor jouw volgende klus? Als professional in de bouw is het vaak lastig om zelf alle benodigde steigers in huis te hebben. Afhankelijk van het type klus kan het aantal meters aan steigermateriaal flink verschillen. Heb je ooit wel genoeg voor die ene hele grote klus? En is het de bedrijfsruimte waard om alles zelf op te slaan.

Steigerbouw Midden Brabant bouwt voor jou de steiger veilig op, zodat jij je vak kunt uitoefenen. Onze steigers zijn ideaal voor iedere aannemer, stukadoor, schilder of elk ander bedrijf dat zich bezig houdt met renovatie of bouwwerkzaamheden. Speciaal voor werkzaamheden aan een gevel, dakkapel of dak van een (bedrijfs)pand of woonhuis.

Steigerbouwer met oog voor veiligheid

Onze ervaren steigerbouwers houden bij elke montage rekening met de veiligheid van het gebouw als de vaklui die de steigers gebruiken. Bij ingewikkelde (dak)constructies zoals erkers of schuine daken maken we vooraf een inschatting om de steigers op de best mogelijke positie te plaatsen. Onze experts werken accuraat en kunnen lastig in te steigeren panden alsnog goed voorzien van steigers. Je bent als vakman of aannemer dus geen tijd kwijt om het pand in te steigeren waardoor je sneller door kunt naar de volgende klus.

Prijzen steigerbouwer

De kosten voor huur en opbouw van de steigers zijn afhankelijk van de omvang van het pand. Dat bepaalt de hoeveel steigermateriaal er nodig is. Bij een grote villa met veel erkers zijn onze steigerbouwers langer bezig dan wanneer het alleen de voorkant van een winkelpand betreft. Je kunt bij de offerteaanvraag informatie meesturen over de situatie zodat we daar rekening mee kunnen houden. Denk hierbij aan schuine daken, dakkapellen, erkers of andere soorten uitbouw.

Flexibel

Wij zijn flexibel als het gaat om leveren, opbouwen en ophalen van de steigers. Soms loopt een project wat uit en dat kan gebeuren. De ene klus is de andere niet en dat begrijpen wij maar al te goed! Wanneer de werkzaamheden langer duren dan gedacht is het mogelijk om de huurperiode te verlengen.

Aanvraag vergunning

Soms is een vergunning nodig van de gemeente voor het ‘oneigenlijk gebruik van gemeentegrond’. Informeer bij de opdrachtgever of een vergunning voor het project is aangevraagd alvorens wij de steigers komen leveren.

Omdat wij alleen de beste kwaliteit leveren, gebruiken wij uitsluitend Layher steigers, type: allround aluminium. Klik hier voor steigerbouw voor de particulier.

Steigerbouwer nodig voor jouw project in de buurt van Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch? Flexibele levering en veilige opbouw!